Workshops

De workshops die bij ons gegeven worden kunnen variëren, dat ligt aan de aanbieders. Ieder heeft zo een eigen passie, talent of hobby. We zijn dus creatief met ons aanbod. Bijvoorbeeld het maken van een kracht voorwerp, mandala, visioen bord, oceandrum of rainstick maken, kruiden/natuur beleving, reiki cursus, stenen schilderen,labyrintwerk/coaching. dialoogwandelingen, bosbaden en meer mooie zaken natuurgerelateerd.

Vaak terugkerende workshops zijn bijvoorbeeld het maken van een oceandrum of een rainstick.

Een oceandrum is een mand of schaal die je vult met verschillende zaden. Welke dat zijn ligt aan de maker want die mag op zoek naar het geluid wat bij hem of haar past.

Het is een zeer creatief proces, waarbij je elkaar helpt. Als je het geluid gevonden hebt span je de 'drum' met linnen, canvas of bijv leer. Daarna ga je de drum schilderen met een eigen ontwerp.

Deze workshop duurt een hele dag, incl koffie/thee/maaltijdsoep en materialen. De rest van de lunch breng je zelf mee.

Een rainstick maken is ook mogelijk. Hetzelfde principe, en we maken deze ( indien voorradig ) van gedroogde berenklauw. Deze workshop duurt echter maar één dagdeel.

Na aanmelding ontvang je van ons een mail waar alle informatie in staat die je nodig hebt.

Activiteiten vinden plaats op diverse locaties in Tilburg.

Vraag naar de mogelijkheden, het aanbod varieert en er zijn mogelijkheden voor jong én oud.

Arrangementen

Workshops incl eten op locatie zijn ook mogelijk. Heerlijke pizza, soep, pasta met veel kruiden en groenten uit eigen kas en tuin.

Onze workshops zijn ook prive thuis te 'boeken'. Vraag naar onze mogelijkheden en voorwaarden.

Kinderfeestjes op aanvraag!

Reeshof:

Gelegen aan de Bosrand in de tuin en serre is het heerlijk en veilig vertoeven. Er zijn leuke mogelijkheden voor het geven van een kinderfeestje. Ook een interactieve wandeling door het mooie Reeshofbos behoort tot de mogelijkheden.Verassend, educatief en mogelijkheden voor een kindermenu.

Natuurhut:

Een pracht omgeving op een prive locatie. Een mooie hut aan het water. Bossen en je kan er zomaar een Hert tegenkomen bij een leuke Natuur wandeling. Marsmellows eten bij het vuur en leuke dingen maken.

Er dient altijd één ouder of vertegenwoordiger bij aanwezig te zijn!

Korvel:

Ons 'werk' huis waar ook ons secretariaat is. Met leuke tuin, voor kleinschalige activiteiten.

Vraag vrijblijvend een offerte: info@ancientpower.eu

 Stichting Ancient Power   email: info@ancientpower.eu   +31 (0)6 29 30 84 18        disclaimer