nieuwsbrief archief:
actueel
1 2 3
4 5 6
7 8 9
10 11 12
13 14 15
16 17 18
19 20 21
22 23 24
25 26 27
28 29 30
31 32 33
34 35 36
37 38 39

Dag allemaal,

De vakantie is voor de meeste mensen al voorbij en we gaan richting de herfst. Voorzichtig beginnen we weer met de agenda. Hele praktische workshops alsook spiritueel gerichte workshops. Bij ons mag en kan het allemaal, want  de tijd en energie verandert gestaag wereldwijd en wij dragen graag een steentje bij om een mooie wereld te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Geniet van de pracht en de praal van de herfst die weer op komst is. En als TIP, de lust warande begint komend weekend. Een aanrader in het mooie sterrebos. Voor al onze activiteiten geld de meedoenregeling van de gemeente Tilburg. http://www.tilburg.nl/inwoners/laag-inkomen/meedoenregeling

Up-dates en leuke nieuwtjes en tips vindt je op onze FB pagina
https://www.facebook.com/groups/1488975711344285/?fref=ts

Geniet en heb het goed.

Mindfulness training 8 weken
op de volgende woensdag avonden.
2-9-16-23 30 september en 7-14-21 oktober

Mindfulness betekent aandachtig zijn, opmerkzaam zijn, gewaar zijn. Mindful leven, betekent met aandacht leven, met de volledige aandacht in het huidige moment aanwezig zijn. Hier en nu. Met mindfulness leer je bewust omgaan met stress en spanning. Je komt nadrukkelijker ‘aan het stuur te zitten’ van je eigen denkgeest en je emoties. En daardoor gaan ze minder met je aan de haal. En mindfulness brengt ook meer en intenser genieten. Het leven wordt makkelijker en voelt rijker aan.

Saskia Dellevoet komt voor Stichting Ancientpower deze avonden verzorgen.

8 weken lang, 1 avond in de week 2 uur bezig zijn met je ademhaling, spanning-ontspanning, en een goede focus.

●Locatie: de info krijg je na aanmelding.
●Er zijn matjes aanwezig, breng zelf een dekentje en kussentje mee.
● De bijdrage is € 200 voor de gehele cursus.
● Kleine groep: 4 personen.
http://saskiadellevoet.weebly.com

Warande schoon: zondag 6 september


Elke eerste zondag van de maand gaan we heerlijk wandelen in ons mooie sterrenbos en onderweg ruimen we wat zwerfvuil op. Het is een ontspannen bezigheid voor je zelf en een goed gevoel is verzekerd. Uiteraard zijn er grijpers, plastic zakken en handschoenen. Kinderen worden ook uitgenodigd om spelenderwijs mee te doen. Zij krijgen zolang de voorraad strekt een leuk T shirt. Na afloop krijgen we een kopje thee of koffie in de Grotto.
We verzamelen om 11.00u op de parkeerplaats bij de Auberge du Bonheur, Bredaseweg, Tilburg.
Deze keer kunnen we onderweg ook nog genieten van de lustwarande.
Het is fijn als je even meld dat je komt bij voorkeur via de mail. info@ancientpower.eu
Dan weten we of er mensen komen en hoeveel grijpers enz we mee mogen brengen.
En we kunnen deelnemers dan bereiken mocht er door omstandigheden wat veranderen. Bij calamiteiten kan je bellen met 06 29308418.

Sirius energie methode workshop SEM
Dinsdag avond 8 september

Aanvang 19.30u tot 22.00u
Tilburg
Bijdrage € 35
Adres volgt na opgave

In 2012 werd de Sirius Energie Methode ontwikkeld. Op basis van de informatie die werd ontvangen van Hogere Wezens. Tijdens meditaties werd dit doorgegeven aan het Bert van der Beek, die daarbij als medium fungeerde. Hoe de energie toegepast kan worden, hoe het aan anderen kan worden overgedragen om het zelf toe te passen en wat men er allemaal mee kan doen.

Kenmerken
De methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand. Ieder mens kan het in principe leren, onafhankelijk van aanleg of voor-opleiding. Ieder mens heeft de mogelijkheden al in zich. De energie-overdracht zorgt dat het actief wordt en vervolgens de rest van het leven actief blijft. De uitleg hoe je het kunt toepassen is het andere deel van een “sessie”. Dus één korte cursus van 1 avond of dagdeel

SEM voor iedereen. Direct wordt in 1 sessie geleerd hoe alles werkt en door het open systeem kan ieder zelf nieuwe toepassingen toevoegen of onderzoeken.

Meer info op de website www.directcentre.nl
Docent: Bert van der Beek

Stilte wandeling / dialoog: Woensdag 9 september
11u tot 13u

 
We gaan in stilte dialoog met ons zelf. De try-out was erg leuk.  Je krijgt een thema en daar gaan we mee aan de slag. Onderweg doen we wat oefeningen of een meditatie. Je neemt pen en papier mee en gaan op pad.

We verzamelen om 11 u op de parkeerplaats bij
Auberge du Bonheur

Het thema is nog een verassing, maar je eigen thema inbrengen mag ook.
Maximaal 6 personen.

We wandelen  in de mooie Warande en gaan daarna in dialoog met elkaar bij de Grotto alwaar men naar believen ook kan brunchen. De sfeer is en blijft lekker ongedwongen.  Het is altijd mooi om te luisteren naar de beleving van een ander.

Mee brengen;
Een goed humeur :-)
Pen en papier.
Zorg voor goed schoeisel en kleding.
Suggestie donatie; € 5

Bij 'slecht' weer gaat de wandeling NIET door.
Daarom is aanmelden per mail gewenst en kan tot maandag 7 september info@ancientpower.euOceandrum workshop: zondag 20 september

Het maken van een oceandrum is een leuk en creatief maar ook intensief proces. We beginnen met de mand of korf ( wat voorradig is ) te voorzien van zaden, steentjes of andere materialen. We gaan op zoek naar dat ene geluid wat helemaal bij JOU past. Het geluid van de oceaan, jou binnenste, jou gevoel en emotie. Het geluid vibreert met jou en is dus heel persoonlijk.

Iedereen maakt of vindt een ontwerp dat we na het gereed maken van het geheel op het doek getekend of geschilderd gaat worden.
Dit kunstwerk neem je mee naar huis en kan je gebruiken bij massages, huilbaby's, meditaties of gewoon omdat je zelf even wilt ontspannen. En het kan ook aan de muur als decoratie.
We helpen elkaar waar nodig, en hebben een gezamelijke lunch.

Wij zorgen voor koffie/thee/lekkers en maaltijdsoep.
aanvang 10u tot 17u
Kosten p.p. zijn € 55
Maximaal 4 personen.
Trek makkelijke kleding aan die vuil mag worden i.v.m. gebruik verf.
We maken er een gezellige dag van.
Onze voorzitter Hetty geeft de workshop.
Adres gegevens krijg je na opgave via de mail; info@ancientpower.eu

 

Shamballa MDH Reiki:
maandag avonden  21 en  28 september

Multi Dimensional Healing


Shamballa Reiki is een geweldig energie systeem dat je meester maakt over je eigen leven. Het omvat Usui reiki, meditaties, werken met Engelen, massage technieken en nog veel meer. Zeer uitgebreid pakket en een verrijking voor je leven. Het brengt rust en ontspanning, te gebruiken voor je zelf, men en dier alsook situaties. Na de cursus blijft er altijd de mogelijkheid om te vragen, te oefenen en af en toe ontvang je weer een mooie meditatie of up-date,. Reiki wordt steeds meer gebruikt in ziekenhuizen als ondersteuning maar vervangt nooit de reguliere gezondheids zorg. Theorie én praktijk en daarna aan de slag.

We behandelen de Usui geschiedenis over het ontstaan van Reiki en de betekenis van de reiki leefregels.
Leren van de handposities.
Behandelen van jezelf en een ander.
Van Reiki naar Shamballa.
Werken met energie, de chakra’s en alles wat er ter sprake komt.

De cursus wordt gegeven in Tilburg en gaat door bij minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 personen.

Aanvang 20.00u tot 22.00u

Shamballa Reiki MDH 2 november / december
Bijdrage € 111, 00
Incl. koffie/thee/lekkers/maaltijdsoep/initiatie/manual/certificaat. Begeleiding en leuke handvatten die bij dit systeem horen.

Terug kom avond in overleg. Adres gegevens krijg je na opgave via de mail; info@ancientpower.eu

Reeshofbos markt 27 september.

Wij gaan er heen en verzorgen een mindfulness wandeling en workshops.
Werken met ei tempura en het maken van een regenstok. Erg leuk voor kinderen.
Nadere gegevens komen nog in onze agenda en op FB.

Workshop levensbloem schilderen; 10 oktober
Deze dag staat volledig in het teken van het schilderen van de levensbloem. De levensbloem is de basis van het ontstaan van al het leven op aarde. Zodra je de levensbloem gaat schilderen zul je merken dat je lichaam en geest er op gaat reageren. De levensbloem, ook wel flower-of-life genoemd, is een krachtig symbool wat ook wel heilige geometrie wordt genoemd.

Speciaal voor degene die in 1 dag alle chakra’s, aura, lichaam en geest weer in balans wil brengen in combinatie met een leuk creatief en intuïtief dagje uit is er een dag workshop levensbloem schilderen.
Hoe ziet het programma eruit?
De ochtend zal beginnen met een uitleg van Rene van Diest over de geometrie, wat dit betekend en wat de effecten zijn op je lichaam en geest.
Daarna krijgt iedereen een a4-tje met een levensbloem erop. Daarmee ga je aan de slag en ga je met kleurpotloden bepalen hoe jouw patroon eruit komt te zien. Vervolgens kan je dit model gebruiken om jouw eigen krachtige levensbloem te schilderen.
Het kan zijn dat er tijdens het kleuren en schilderen vragen opkomen die betrekking kunnen hebben op jouw persoonlijke ontwikkeling en eventuele blokkades. Er zal voldoende ruimte zijn om deze aandacht te geven.
Wat zijn de kosten?
Om het voor iedereen betaalbaar te houden zijn de kosten voor een volledig dagprogramma slechts € 125,- incl. de houten levensbloem van 75 centimeter doorsnede en de beschikbaarheid van verfbenodigdheden. Gedurende de gehele dag is er koffie, thee en water. Lunch dient zelf meegenomen te worden.

Gedurende de gehele dag wordt er op een hele leuke en ontspannende manier gewerkt aan je energetische blokkades en het weer in balans brengen van je chakra’s, aura’s, lichaam en geest, waardoor er een snellere transformatie proces voor je zal gaan starten. De levensbloem mag je uiteraard na afloop mee naar huis nemen, die je vervolgens kan gebruiken voor je eigen meditaties, als krachtplaat of als object in je eigen praktijkruimte.

Maximaal; 10 personen
Duur; 9u tot 17u
Lunch; zelf meebrengen
Incl; koffie/thee/maaltijdsoep
Kleding; casual
Bijdrage; € 125

Adres; Capucijnenstraat 156 5025 LK Tilburg.

Opgave geschiedt via www.piramidekrachten.nl
Contactpersoon René van Diest

In november is het bij ons traditioneel de maand van het Sjamanisme.
Krachtschild maken, prayer stick, medicijn buidel, zijn enkele onderwerpen voor de workshops.
Leuke tip lust warande: http://www.fundamentfoundation.nl

 

Voor al deze activiteiten kun je ook gebruik maken van je MEEDOENREGELING en is aanmelden gewenst !

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen stuur dan een mail naar info@ancientpower.eu en u wordt verwijderd uit ons bestand.

NB. Wil je Positoos sparen? Meld stichting Ancientpower dan aan als vereniging (http://tilburg.positoos.nl, onder 'stichtingen') om te zorgen, dat wij ons mooie werk kunnen blijven doen!

Zijn er nog vragen? Mail of bel ons.

Heb het goed !

Hartegroet team Ancientpower

Bankrekeningnr: IBAN NL 46 INGB 0004 254485
t.n.v. Stichting Acientpower, Tilburg.